E-mail:Επικοινώνησε τώρα      Σταθερή τηλεφωνία:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Αναφέρεται ότι η καρδιαγγειακή υγεία των καπνιστών έχει βελτιωθεί σημαντικά μετά τη μετάβαση σε ηλεκτρονικά τσιγάρα

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-14 15:32:32    Hits: 27

Qianlong.comΣύμφωνα με δημοσιεύματα του 16ου Νοεμβρίου, ένα σημαντικό ερευνητικό αποτέλεσμα του Πανεπιστημίου Dundee στην Αγγλία δείχνει ότι η μετάβαση από τα παραδοσιακά τσιγάρα σε ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι σημαντικά επωφελής για την καρδιά των καπνιστών: σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τσιγάρα, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν μικρότερη βλάβη στην υγεία των αγγείων καιμπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων.


Η μελέτη, με το όνομα Βεζούβιος, ανατέθηκε από το Ίδρυμα British Heart.Θεωρείται επίσης η μεγαλύτερη μελέτη μέχρι σήμερα σχετικά με τις επιπτώσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην καρδιά, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της American Heart Association.


Η διετή μελέτη της Πανεπιστημιακής Σχολής του Dundee στρατολόγησε 114 μακροπρόθεσμους καπνιστές οι οποίοι κάπνιζαν πάνω από 15 τσιγάρα την ημέρα για τουλάχιστον δύο χρόνια.Τα μέτρα αυτά υποδιαιρέθηκαν σε τρεις ομάδες: να συνεχίσουν να καπνίζουν παραδοσιακά τσιγάρα, να στραφούν σε τσιγάρα που περιέχουν νικοτίνη και να στραφούν σε μηδενικά τσιγάρα νικοτίνης.Το πείραμα διήρκεσε ένα μήνα και η κατάσταση της υγείας των ατόμων παρακολουθούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πειράματος.Πριν και μετά το πείραμα, οι ερευνητές δοκίμασαν επίσης την αγγειακή τους υγεία.


Όταν οι παραδοσιακοί καπνιστές άλλαξαν σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, η αγγειακή τους υγεία βελτιώθηκε σημαντικά σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, ιδίως σε γυναίκες καπνιστές.Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι η υγεία των αγγείων βελτιώθηκε σημαντικά σε άτομα που άλλαξαν εντελώς τα ηλεκτρονικά τσιγάρα σε σχέση με εκείνα που κάπνιζαν τόσο παραδοσιακά όσο και ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Ο Jacob George, καθηγητής καρδιαγγειακής ιατρικής και ψυχοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Dundee, ήταν ο επικεφαλής ερευνητής της μελέτης.Αν και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι εντελώς ακίνδυνα, είναι πολύ λιγότερο επιβλαβή από τα παραδοσιακά τσιγάρα όσον αφορά την υγεία των αγγείων, ανέφερε.Οι μη καπνιστές ή οι ανήλικοι δεν πρέπει να δοκιμάζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά για τους µακροπρόθεσμους καπνιστές, η αγγειακή λειτουργία έχει βελτιωθεί σηµαντικά μόλις ένα µήνα µετά τη μετάβαση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Η ιατρική έρευνα δείχνει ότι η αύξηση της λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων με ένα εκατοστιαίο σημείο μειώνει το ποσοστό εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως οι καρδιακές προσβολές, από 13%.Διαπιστώσαμε ότι όταν οι καπνιστές άλλαζαν τα παραδοσιακά τσιγάρα με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, η αγγειακή τους λειτουργία αυξήθηκε κατά μέσο όρο των ποσοστών 1.5 σε ένα μήνα.Τα δεδομένα αυτά σημαίνουν ότι η αγγειακή τους υγεία έχει βελτιωθεί σημαντικά.Επιπλέον, με τη μετάβαση στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, οι γυναίκες ωφελούνται περισσότερο από τους άνδρες, και εξακολουθούμε να εξετάζουμε τους λόγους αυτού του φαινομένου. " Είπε ο Τζέικομπ Τζορτζ.


Σύμφωνα με στατιστικές της βρετανικής κυβέρνησης, περίπου έξι% των ενηλίκων στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα.Αν και τα περισσότερα υγρά από τα τσιγάρα περιέχουν νικοτίνη, δεν περιέχουν καπνό.Στην 2016, ο καπνός σκότωσε 7.1 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.Επιπλέον, η ποσότητα άλλων χημικών ουσιών στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη στο τσιγάρο.


Ο καθηγητής Jeremy Pearson, αναπληρωτής διευθυντής του Ιδρύματος British Heart, είπε ότι το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις καρδιές και τα αιμοφόρα αγγεία μας.Στο Ηνωμένο Βασίλειο, 20000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρδιακές και κυκλοφοριακές ασθένειες που προκαλούνται από το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων.Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από πενήντα άνθρωποι την ημέρα, ή δύο άνθρωποι την ώρα, πεθαίνουν ως αποτέλεσμα.


" Η μελέτη αυτή δείχνει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι λιγότερο επιβλαβή για την υγεία των αγγείων από τα τσιγάρα.Μετά την εγκατάλειψη των παραδοσιακών τσιγάρων και τη μετάβαση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, η αγγειακή τους υγεία άρχισε να ανακάμπτει μέσα σε ένα μήνα.Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι λιγότερο επιβλαβή από τα παραδοσιακά τσιγάρα, αλλά δεν είναι εντελώς ακίνδυνα.Οι άνθρωποι που ποτέ δεν καπνίζουν δεν πρέπει να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα, αλλά για τους παραδοσιακούς καπνιστές, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ένα καλό εργαλείο για να σταματήσουν εντελώς τα παραδοσιακά τσιγάρα. "


Εν τω μεταξύ, ο υπουργός δημόσιας υγείας της Σκωτίας, Τζο Φιτζπάτρικ MSP, δήλωσε: " Υποστηρίζω θερμά τη δημοσίευση αυτής της έκθεσης, η οποία θα οδηγήσει σε συνεχιζόμενες συζητήσεις για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στην κοινότητα.Επίσης, χαίρομαι που βλέπω τόσο σημαντική έρευνα να πραγματοποιείται στη Σκωτία, η οποία επιβεβαιώνει επίσης τη φήμη μας ως σύνορο στην ιατρική έρευνα.Παρόλο που μελέτες έχουν δείξει ότι η μετάβαση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο για τους μακροπρόθεσμους καπνιστές είναι επωφελής για την αγγειακή τους υγεία, πρέπει να είμαστε ακόμα προσεκτικοί όσον αφορά τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία δεν είναι προϊόντα για ανηλίκους ή μη καπνιστές. "


Προηγούμενος: Μετά από είκοσι μή...

Προτείνετε για εσάς

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.