E-mail:Επικοινώνησε τώρα      Σταθερή τηλεφωνία:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που περιέχουν νικοτίνη νομιμοποιούνται στην Αυστραλία, αλλά μπορούν να αγοραστούν μόνο στα φαρμακεία!

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-30 15:17:50    Hits: 15

Μολονότι είναι γνωστό ότι οι συσκευές ηλεκτρονικών σιγαρέτων είναι νόμιμες στην Αυστραλία, η πώληση και η κατοχή ηλεκτρονικών τσιγάρων που περιέχουν νικοτίνη είναι παράνομη (εκτός από τη Νότια Αυστραλία) ως αποτέλεσμα της απαγόρευσης της νικοτίνης.

Για να νομιμοποιηθούν τα τσιγάρα νικοτίνης, πολλές ομάδες και οργανώσεις στην Αυστραλία συμμετέχουν στην εκστρατεία, έφεση, αίτηση. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο 2018, η αυστραλιανή Συμμαχία φορολογουμένων οργάνωσε εκστρατεία αναφοράς για τη νομιμοποίηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Αυστραλία.

Τότε, ο Άαρον Στόουνχαουζ, εκπρόσωπος του συνασπισμού και της εκστρατείας τουDrive-3539,ανέφερε ότι η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων που περιέχουν νικοτίνη ήταν σχεδόν πάντα νόμιμη στις ανεπτυγμένες χώρες και ότι ήταν καιρός για αλλαγή στην Αυστραλία.  

Αν και είναι παράνομη η πώληση, η μαύρη αγορά είναι τόσο εκτεταμένη που οι έφηβοι μπορούν εύκολα να αγοράσουν ηλεκτρονικά τσιγάρα που περιέχουν νικοτίνη. Με τη νομιμοποίηση και τον προγραμματισμό, η αυστραλιανή κυβέρνηση άρχισε επιτέλους να κάνει αλλαγές.  

Σύμφωνα με το Radio 9 Australian, οι Αυστραλοί θα μπορούν να αγοράζουν ηλεκτρονικά τσιγάρα που περιέχουν νικοτίνη στα φαρμακεία μόλις λάβουν γιατρό και35.39.

Η προσωρινή απόφαση θα είναι ανοικτή για δημόσια σχόλια και η τελική απόφαση θα ληφθεί μέχρι το τέλος του έτους.  

Σύμφωνα με την ενδιάμεση απόφαση, το Πρότυπο Δηλητηρίων θα πρέπει να αναθεωρηθεί έτσι ώστε η νικοτίνη, την οποία χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, να αναφέρεται ως συνταγογραφούμενο φάρμακο και όχι ως επικίνδυνο δηλητήριο.

Ο αυστραλιανός Οργανισμός Φαρμάκων (TGA) ανέφερε σε δήλωσή του ότι οι προτεινόμενες αλλαγές σημαίνουν ότι " Αν και μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε διαδικτυακά από τον γενικό προμηθευτή σας χρησιμοποιώντας το Drive,39,Personal Import Scheme και35,39, σύμφωνα με τον Νόμο για τις Θεραπευτικές Ουσίες 1989... Προφανώς, θα χρειαστείτε συνταγή.  

Η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τον συνήθη καπνό


Προηγούμενος: Η Νότια Κορέα θα δ...

Προτείνετε για εσάς

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.