E-mail:Επικοινώνησε τώρα      Σταθερή τηλεφωνία:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Ανάλυση της νέας αγοράς καπνού στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα (1)

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-10 14:41:11    Hits: 15

Ανάλυση της νέας αγοράς καπνού στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα   1

Πρόσφατα, η Huachuang Securities διενήργησε εις βάθος ανάλυση της νέας αγοράς καπνού και του συστήματος καπνού στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, πιστεύοντας ότι η άνοδος της αναδυόμενης αγοράς ηλεκτρονικών τσιγάρων με συνεχώς βελτιωμένους κανονισμούς θα επιφέρει νέα ζωτικότητα στην ταχεία ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας ηλεκτρονικών τσιγάρων.  

Η ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την επίτευξη καινοτομιών όσον αφορά τα προϊόντα θα προωθήσει επίσης την άνθηση της αγοράς, την ωριμότητα των προϊόντων και τον πλούτο των προϊόντων και θα συνεχίσει να βελτιώνει περαιτέρω την αποδοχή των καταναλωτών σε νέα προϊόντα καπνού.Η κλίμακα της παγκόσμιας νέας αγοράς καπνού αναμένεται να συνεχίσει να επεκτείνεται, και οι συνδεδεμένες με τη βιομηχανική αλυσίδα εταιρείες αναμένεται επίσης να εγκαινιάσουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Η κλίμακα του νέου καπνού αρχίζει να διαμορφώνεται, και η αγορά στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα ωριμάζει.

Από το 2004 έως τώρα, η ανάπτυξη του νέου καπνού έχει προχωρήσει σε μια διαδικασία ανάπτυξης από το μηδέν, από το ένα στο άλλο. Αργότερα, με την ανάπτυξη της νέας αγοράς καπνού, η HNB και άλλα νέα προϊόντα καπνού βγήκαν και σύντομα ευνοούνταν από τηνκαταναλωτές.Μετάμια περίοδος ανάπτυξης, οι ιαπωνικές και κορεατικές αγορές έχουν ωριμάσει όλο και περισσότερο, και οι δύο νέες αγορές καπνού έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά.

Η αγορά HNB της Ιαπωνίας και του Japan Tobacco λειτουργεί καλά.Αν και στο πλαίσιο του ελέγχου του καπνού, η κλίμακα της αγοράς καπνού της Ιαπωνίας και του 39 έχει επηρεαστεί σημαντικά, η HNB έχει αναδυθεί ως νέα δύναμη, και η κλίμακα της αγοράς αυξάνεται κάθε χρόνο.  

Αν και το μέγεθος της αγοράς καπνού στην Κορέα έχει μειωθεί, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα πληθαίνουν γρήγορα και το μερίδιο αγοράς τους αυξάνεται κάθε χρόνο. Στην 2019, η Ιαπωνία αντιπροσώπευε το 24.08% της αγοράς ηλεκτρονικών τσιγάρων, και η Νότια Κορέα για το 11.65% (με ορισμένες επιφυλάξεις).  

Ιαπωνία: η κυβέρνηση αποδίδει ίση σημασία στον έλεγχο και τη φορολόγηση του καπνού, και ο ιαπωνικός καπνός βασίζεται στα τοπικά πλεονεκτήματα της ανάπτυξης HNB

Από την άποψη της ρύθμισης, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για τον εγχώριο έλεγχο του καπνού.Από την εποχή του 2003, ψήφισε νόμους όπως ο νόμος περί διαφήμισης για τη ρύθμιση της προώθησης και της συσκευασίας των προϊόντων καπνού, καθώς και του εκσυγχρονισμού και του εκσυγχρονισμού· 101.και του νόμου για την προώθηση της υγείας στην 2018 για την περαιτέρω ενίσχυση του ελέγχου του καπνού σε δημόσιους χώρους.  

Όσον αφορά το φόρο, η ιαπωνική κυβέρνηση αυξάνει συνεχώς τον φορολογικό συντελεστή των παραδοσιακών τσιγάρων από τον φόρο όγκου, και σταδιακά μεταβίβασε στη φορολογική μέθοδο του μεικτού όγκου και της τιμής για τον νέο καπνό.

Από την άποψη των επιχειρήσεων, ως ένας από τους τέσσερις γίγαντες της νέας καπνοβιομηχανίας, η Japan Tobacco επικεντρώνεται στην τοπική αγορά, αντιλαμβάνεται τη ζήτηση των τοπικών καταναλωτών, λανσάρει δύο προϊόντα χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής θερμοκρασίας και παγιώνει συνεχώς τη θέση της στην τοπική αγορά.  


Προηγούμενος: Πρέπει να είμαστε ...

Προτείνετε για εσάς

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.