E-mail:Επικοινώνησε τώρα      Σταθερή τηλεφωνία:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο τσιγάρο; Πόσο επιβλαβές είναι;

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-14 16:45:08    Hits: 26

Ως υποκατάστατο των τσιγάρων, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν τα πλεονεκτήματα " κάπνισμα " και παίρνει άρωμα, που είναι όλο και πιο δημοφιλές στους ανθρώπους.


Ωστόσο, ως νέο προϊόν, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αντιμετωπίζει πολλές αβεβαιότητες.Όπως η μη σύγκλιση της έννοιας και η αξιολόγηση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, η μη ομοιομορφία των προτύπων προϊόντων και η μη τυποποιημένη συμπεριφορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όλα αυτά πρέπει να αποσαφηνιστούν, να ενοποιηθούν και να τυποποιηθούν.


Για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ας σας δώσει και τη βοήθεια σας μια βασική επιστημονική διαδημοσίευση, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα τη φύση του ηλεκτρονικού τσιγάρου.




Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι τσιγάρο;


Τα τσιγάρα καπνίζουν λάδι και εκπνέει ομίχλη.Εκτός από την πιθανή περιεκτικότητα σε νικοτίνη, είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία από τα τσιγάρα.


Έννοια ηλεκτρονικού τσιγάρου:


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα είδος ηλεκτρονικού προϊόντος τσιγάρων που μετατρέπει το υγρό λάδι τσιγάρου σε ατμό με ψεκασμό.Είναι διαφορετικό από το iqos επειδή δεν καίγεται σε χαμηλή θερμοκρασία, οπότε στην πραγματικότητα, οι δύο τύποι διαφέρουν.


Η σύνθεση του ηλεκτρονικού τσιγάρου έχει ως εξής:


Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός τσιγάρων είναι ένας επεξεργαστής που εξατμίζει το υγρό σε υψηλή θερμοκρασία.Η σύνθεση του πετρελαίου ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι το κλειδί.Ο ηλεκτρονικός καπνός τσιγάρων αποτελείται από νικοτίνη, αρωματικές ουσίες και PG/VG.




PG (προπυλενογλυκόλη): Η FDA το ορίζει ως " γενικά ασφαλές για το ανθρώπινο σώμα " Όχι.Είναι ο φορέας της ουσίας στον καπνό και μπορεί να ενισχύσει τη γεύση του πετρελαίου των τσιγάρων.Μετά τη θέρμανση, θα προκαλέσει μια μικρή ποσότητα ομίχλης με μια αίσθηση χτυπήματος στο λαιμό.


VG (φυτική γλυκερίνη ή γλυκερίνη): μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πρώτη ύλη στην καθημερινή ζωή.Η VG είναι υπεύθυνη για την παραγωγή " ομίχλη " στο λάδι μαγειρικής.


Spices και γεύσεις: η ουσία των γευμάτων τροφίμων δεν έχει καμία επίδραση στο ανθρώπινο σώμα.


Είναι επιβλαβές το ηλεκτρονικό τσιγάρο;




Στην παραπάνω αρχή εργασίας και στην εισαγωγή της σύνθεσης, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η νικοτίνη είναι επιβλαβής για το ανθρώπινο σώμα στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Η νικοτίνη είναι η κύρια αιτία του εθισμού μας στο κάπνισμα.Όταν καπνίζουμε τσιγάρα, το πιο επιβλαβές για την υγεία μας είναι το μονοξείδιο του άνθρακα και η πίσσα, και αυτά τα δύο συστατικά των ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν είναι διαθέσιμα και δεν θα παράγονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.


Αλλά η νικοτίνη δεν είναι καθόλου ασφαλής.Ένα σύντομο χρονικό διάστημα και μεγάλες δόσεις νικοτίνης (πάνω από 50mg) είναι αρκετές για να κάνουν τους ανθρώπους να ξεράσουν, να αηδιάζουν και ακόμη και να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.Ωστόσο, όσο η δόση είναι εντός του ασφαλούς εύρους, η επίδραση της νικοτίνης στο ανθρώπινο σώμα είναι πολύ μικρή.


Μπορούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα να παράγουν επιβλαβείς ουσίες;


Η αντίδραση της πυρόλυσης της οργανικής ύλης απαιτεί θερμοκρασία περίπου 700-800 βαθμών, και η θερμοκρασία άμεσης καύσης των τσιγάρων είναι άνω των 800 βαθμών.Ως εκ τούτου, το κάπνισμα των τσιγάρων θα προκαλέσει νέες επικίνδυνες ουσίες.Ωστόσο, η μέγιστη θερμοκρασία των κύριων ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι μεταξύ 300 και 400 βαθμών, γεγονός που απέχει πολύ από τις συνθήκες σχάσης.


Τα συνήθη ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν μπορούν μόνο να βοηθήσουν τους τοξικομανείς να σταματήσουν το υπερβολικό κάπνισμα, αλλά και να κάνουν τη ζωή τους πιο υγιή.


Προηγούμενος: Αναφέρεται ότι η κ...

Προτείνετε για εσάς

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.