E-mail:Επικοινώνησε τώρα      Σταθερή τηλεφωνία:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για τη μελλοντική ρύθμιση

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-06 15:43:02    Hits: 40

Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για τη μελλοντική ρύθμιση

Ο φόρος αντιπροσωπεύει την επίσημη και τυποποιημένη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών τσιγάρων, πράγμα που είναι καλό για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλεκτρονικών τσιγάρων.Δεν θα υπάρξει εξάλειψη των ανησυχιών της βιομηχανίας ηλεκτρονικών τσιγάρων.  

Τα τσιγάρα είναι τόσο μονοπωλιακά στην Κίνα που το μονοπώλιο του καπνού επιβάλλεται αυστηρά, αλλά εξακολουθούν να πωλούνται από ιδιωτικές επιχειρήσεις και από εκατοντάδες χιλιάδες σουπερμάρκετ, παντοπωλεία και άλλα κανάλια σε όλη τη χώρα.

Ο Ζανγκ Τζινιουάν, μάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου, παραμένει αισιόδοξος για τη μελλοντική ρύθμιση. " Όπως και οι βιομηχανίες παροχής τροφίμων και χαιρετισμού, πολλά πράγματα θα εξελιχθούν πριν από τις πολιτικές. Αλλά όταν εφαρμοστεί η πολιτική, θα συνεργαστούμε μαζί της. Είτε πρόκειται για αδειοδότηση είτε για αυξήσεις φόρων στο μέλλον, πιστεύω ότι οι καλές ομάδες μπορούν να βρουν αρκετό χώρο. " Το είπε.  

Προεπισκόπηση του μελλοντικού προτύπου ανάπτυξης του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Κίνα

Παράδειγμα μελλοντικής ανάπτυξης I: Μετά την απελευθέρωση του εθνικού προτύπου του ηλεκτρονικού τσιγάρου, δεν θα επιβληθεί κανένας φόρος για την υποστήριξη της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Υπάρχουν πρακτικοί λόγοι για να γίνει αυτό. Επειδή οι πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων στην εγχώρια αγορά είναι πολύ μικρές. Σύμφωνα με τις στατιστικές, η βιομηχανία και το35.39.οι ετήσιες εγχώριες πωλήσεις ήταν μόνο 3.2 δισεκατομμύρια σε 2016 και 4 δισεκατομμύρια σε 2018. Ο όγκος πωλήσεων ολόκληρου του κλάδου παραγωγής στην Κίνα δεν είναι τόσο μεγάλος. Οι πωλήσεις αυτές, από τις δημόσιες εταιρείες, είναι πολύ σημαντικές! Αυτό και.Dragon35,39,είναι ένα dro και355,112, στον κουβά σε σύγκριση με τις πωλήσεις τσιγάρων. Δεν απειλεί την πώληση των τσιγάρων.  

Παράδειγμα μελλοντικής ανάπτυξης II: Η διατύπωση εθνικών προτύπων για τα E-τσιγάρα θα προετοιμάσει το έδαφος για τη φορολογία. Μετά την " e-τσιγάρο " Το εθνικό πρότυπο απελευθερώθηκε, ακολουθήθηκε η φορολογική πολιτική. Ωστόσο, υποστηρίζει σθεναρά τις εξαγωγές και δεν περιορίζει την πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων στην εγχώρια αγορά.

Παράδειγμα μελλοντικής ανάπτυξης III: Μετά την απελευθέρωση του εθνικού προτύπου των ηλεκτρονικών τσιγάρων, θα ακολουθήσει η φορολογική πολιτική.Οι εγχώριες πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν θα περιοριστούν στο αρχικό στάδιο, αλλά θα περιοριστούν όταν η κλίμακα πωλήσεων φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο (ίσως 30 δισεκατομμύριο γιουάν, ίσως 50 δισεκατομμύριο γιουάν, το οποίο αναμένεται να περιοριστεί από το φορολογικό συντελεστή). Ωστόσο, υποστηρίζω σθεναρά τις εξαγωγές, για να κερδίσει η χώρα συνάλλαγμα, ενθαρρύνω τη συνεργασία με τις καπνοβιομηχανίες για την εφαρμογή των " Βγες έξω. " στρατηγική, και οι καπνοβιομηχανίες να συνεργάζονται σε ξένες χώρες για να γίνουν μεγαλύτερες και ισχυρότερες!  

Ποιο πρότυπο θα ακολουθήσει το μέλλον; Ειλικρινά, δεν ξέρω. Όλα αυτά τα τρία μελλοντικά αναπτυξιακά πρότυπα έχουν θεωρητική βάση και πρακτική σημασία.  

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχει σημασία ποιο πρότυπο θα επιλέξετε, δεν θα είναι κακό για εταιρείες ηλεκτρονικών τσιγάρων!  

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πολιτική δεν είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος της βιομηχανίας ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Κίνα.Ο μεγαλύτερος κίνδυνος του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ότι η βιομηχανία αλλάζει γρήγορα και θα εξαλειφθεί όταν δεν συμβαδίζει με την αναπτυξιακή τάση.


Προηγούμενος: Τα ηλεκτρονικά τσ...

Προτείνετε για εσάς

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.