E-mail:Επικοινώνησε τώρα      Σταθερή τηλεφωνία:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Ανάλυση της νέας αγοράς καπνού στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα 2

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-14 14:06:58    Hits: 16

Κορέα: Η καπνοβιομηχανία είναι πολύ εμπορεύσιμη και η KT & Η G αποσκοπεί στην επέκταση της παγκόσμιας επιχειρηματικής της δραστηριότητας HNB

Από την άποψη της ρύθμισης, η Νότια Κορέα εφαρμόζει ενεργά πολιτικές ελέγχου του καπνού, όπως η τυποποίηση του περιεχομένου και του μεγέθους των προειδοποιητικών εικόνων σε πακέτα τσιγάρων.Σε αντίθεση με την Ιαπωνία, η Νότια Κορέα επιτρέπει την πώληση ηλεκτρονικών εξατμιζόμενων τσιγάρων και καθοδηγεί την κατεύθυνση της αγοράς μέσω αυστηρής ρύθμισης.  

Όσον αφορά τη φορολογία, η Νότια Κορέα έλαβε επίσης μια σειρά μέτρων για την επιβολή υψηλότερου φόρου στα ηλεκτρονικά ψεκασμένα τσιγάρα, αυξάνοντας τον φορολογικό συντελεστή των HNB έως 90% των παραδοσιακών τσιγάρων, ελπίζοντας να επιτύχει τον στόχο του ελέγχου του καπνού.

Από την άποψη των επιχειρήσεων, η KT & G συνειδητοποιεί τη διαφοροποίηση των προϊόντων μέσω της συνεχούς ανεξάρτητης έρευνας και ανάπτυξης, και επιδιώκει ενεργά τη συνεργασία με το ΙΑΥ, προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στη ζήτηση των καταναλωτών μέσω της συμπλήρωσης των προϊόντων, να επιταχύνει την ταχύτητα προώθησης της HNB στο εξωτερικό και να επιτύχει καλύτερη ανάπτυξη.

Ο κανονισμός και η φορολογία αποτελούν το σημείο εκκίνησης της ρύθμισης, της καινοτομίας και της διαφοροποίησης για την προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας

Από την άποψη της κυβέρνησης και του 39, η επιτάχυνση της βελτίωσης της ρύθμισης των ηλεκτρονικών τσιγάρων και του φορολογικού συστήματος αποτελεί σημαντικό καθήκον. Με την προσαρμογή της ρυθμιστικής πολιτικής, δεν μπορεί μόνο να προσελκύσει τους νέους, αλλά και να επιτύχει τον σκοπό της ενθάρρυνσης της υποκατάστασης του καπνίσματος.  

Με τον καθορισμό εύλογου φορολογικού συντελεστή, τα έσοδα από τον φόρο καπνού μπορούν να σταθεροποιηθούν, ενώ η συνολική κατανάλωση καπνού μπορεί να μειωθεί.  

Από την οπτική γωνία των επιχειρήσεων, οι ανεξάρτητες ερευνητικές και αναπτυξιακές καινοτομίες για την επίτευξη διαφοροποίησης των προϊόντων, ανταποκρίνονται στη ζήτηση των διαφόρων καταναλωτών, όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στο ισχυρό περιβάλλον ηγετικής δύναμης να επιτύχουν μια εξέλιξη στις επιδόσεις της τοπικής αγοράς,Επίσης, μπορεί να αυξήσει τον πλούτο των νέων προϊόντων καπνού τους στην αγορά και να ωριμάσει, να επιταχύνει τον πληθυσμό και να υλοποιήσει επιτέλους την παγκόσμια ταχεία ανάπτυξη της αγοράς καπνού νέου τύπου.


Προηγούμενος: Ανάλυση της νέας α...
Επόμενο: Τι είναι η PMTA;

Προτείνετε για εσάς

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.