E-mail:Επικοινώνησε τώρα      Σταθερή τηλεφωνία:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Δύο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ξεκινήσει ηλεκτρονικά τσιγάρα και έχουν δημιουργήσει χώρους καπνίσματος ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-28 11:24:01    Hits: 19

Δύο από τα μεγαλύτερα ιατρικά ιδρύματα στο Μπέρμιγχαμ, στη βόρεια Αγγλία, άρχισαν να πωλούν ηλεκτρονικά τσιγάρα, περιγράφοντάς τα ως " αναγκαιότητα δημόσιας υγείας " λόγω της " το κάπνισμα μέχρι θανάτου " Το BBC ανέφερε.

Τα δύο νοσοκομεία, το Γενικό Νοσοκομείο Σάντγουελ στο West Bromwich και το Νοσοκομείο Birmingham City Hospital, άνοιξαν καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία διευθύνονται από το Ecigwiguard που πουλάει Jubbly Bubbly και Wizard&35.39.s Leaf.  

Για την προώθηση της χρήσης ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα δύο νοσοκομεία έχουν επίσης δημιουργήσει περιοχές για το κάπνισμα ηλεκτρονικών τσιγάρων, τονίζοντας το γεγονός ότι το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων στις περιοχές του καπνίσματος θα υπόκειται σε ένα “16350”.

Δύο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στην περιοχή έχουν αφιερώσει περιοχές καπνίσματος για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αλλά αντιμετωπίζουν πρόστιμα για το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων στις περιοχές καπνίσματος.

Ο Δρ. David Carruthers, ιατρικός διευθυντής του καταπιστεύματος, είπε: Drive.3539.Το συμβούλιο των διαχειριστών και οι κλινικοί ηγέτες μας συμφωνούν ότι το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων είναι αιτία θανάτου. Υπό το φως αυτού του απλού γεγονότος, δεν στηρίζουμε πλέον το κάπνισμα στην ιστοσελίδα μας, ούτε καν σε καταφύγια ή αυτοκίνητα. Κάθε εναλλακτική λύση είναι διαθέσιμη και ζητάμε από τους επισκέπτες και τους ασθενείς να συνεργαστούν μαζί μας για να εφαρμόσουν αυτές τις αλλαγές. Το να κόψεις το κάπνισμα μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και να βελτιώσει την υγεία. Στην ιστοσελίδα μας, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι μια αναγκαιότητα για τη δημόσια υγεία. "

Μια ξεχωριστή έκθεση για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που δημοσιεύθηκε πέρυσι από τη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ήταν " μόνο ένα μικρό μέρος των κινδύνων του καπνίσματος " και είπε ότι μια πλήρης αλλαγή στα e-τσιγάρα θα φέρει " σημαντικά οφέλη για την υγεία " Όχι.  

Η κυβέρνηση έχει θέσει σχέδια για την εξάλειψη του παραδοσιακού καπνίσματος τσιγάρων στο Ηνωμένο Βασίλειο έως 2030. Μπορούμε να πούμε ότι η βιομηχανία ηλεκτρονικών τσιγάρων στο "νωμένο Βασίλειο έχει εισέλθει στη γρήγορη λωρίδα.


Προηγούμενος: Πόσο μπορεί να δια...

Προτείνετε για εσάς

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.